Zo werkt het oplaadkluisje
Makkelijk in gebruik
Charge Lockers laadstations zijn eenvoudig in gebruik. Kies een locker, koppel het device aan de laadkabel en draai de deur op slot. Houd zelf de sleutel bij u en haal op elk gewenst moment uw smartphone op.

Opladen
Het opladen van mobiele telefoons in Charge Lockers geschiet door middel van USB-kabels voorzien van 3 soorten aansluitingen (Apple 4, 5, 6 en micro USB).

Veilig opgeborgen
Dankzij het unieke sleutelsysteem kunnen sleutels alleen verwijderd worden indien er een device gekoppeld is. Dankzij het geavanceerde platform is privacy van de gebruiker volledig gewaarborgd.

Plug and Play
Steek de stekker van het laadstation in een stopcontact en uw bezoekers kunnen genieten van deze innovatieve service.

Wilt u meer over onze oplaadkluisjes weten?   MEER OVER OPLAADKLUISJES

Veelgestelde vragen
alvast voor u beantwoord!

Wij hebben stopcontacten waar bezoekers hun telefoons kunnen opladen. Heeft een oplaadstation dan wel toegevoegde waarde?
Bij een stopcontact moet de gebruiker het toestel ‘bewaken’. Een oplaadstation van Charge Lockers geeft uw bezoeker bewegingsruimte. Men kan onbezorgd eten, drinken, winkelen, wandelen, etc. in de wetenschap dat het toestel veilig opgeborgen ligt. Daarnaast is het aanbieden van laadsnoeren ook niet meer nodig. Deze zitten tenslotte in het laadstation.

Hoe installeer ik het laadstation?
Wij bezorgen het laadstation netjes op zijn plek. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en de ‘aan’ knop in te drukken.

Hoe lang duurt het opladen van een telefoon?
Door middel van intelligente USB hubs wordt het toestel gecontroleerd en wordt vastgesteld hoeveel stroom het mobiele apparaat nodig heeft optimaal te worden opgeladen. Hier voorziet het laadstation vervolgens in. Hoe snel de batterij daadwerkelijk ‘vol’ is, hangt van diverse factoren af. Onder andere van de staat van de batterij en of de internetverbinding aan is.

Welke locaties zijn geschikt voor laadstations?
Alle indoor locaties zijn geschikt voor een laadstation. Omdat ons laadstation bestand is tegen vandalisme is het bij uitstek geschikt voor publieke ruimtes.

Hoeveel telefoons kan ik in een laadstation opladen?
In een laadstation van Charge Lockers passen 12 mobiele telefoons.

Kunnen de sleutels uit het oplaadstation gestolen worden?
Nee. Een sleutel kan pas verwijderd worden, nadat er een smartphone is gekoppeld aan een laadsnoer in een kluisje. Hierna heeft de gebruiker beperkt de tijd om de sleutel eruit te halen. Dankzij dit geavanceerde systeem is er geen kans op diefstal van de sleutels.

Hoeveel stroom verbruikt een Charge Lockers laadstation?
Het laadstation dient aangesloten te worden op een stopcontact gezekerd op 16A. Het maximaal opgenomen vermogen van een laadstation is 506 Watt = 2,2A bij 230V.

Zijn de sleuteltjes te dubliceren?
Nee, onze sleutels zijn niet te dupliceren. Mocht een gebruiker onverhoopt een sleutel verliezen, dan vervangen wij het slot voor u.

Welke toestellen kunnen er geladen worden?
Alle smartphones kunnen in een Charge Lockers laadstation geladen worden.

Kan ik de gebruiker laten betalen voor het gebruik van een oplaadkluisje?
U kunt het opladen gratis aanbieden aan uw bezoekers, maar de praktijk wijst uit dat men ook bereid is te betalen voor deze dienst. U kiest zelf hoeveel, voor betalen met muntgeld (50ct, 1 of 2 Euro).

Is de gebruikersinformatie op het scherm beschikbaar in meerdere talen?
Jazeker, de taal kan naar keuze ingesteld worden.

Is het laadstation makkelijk te verplaatsen?
Het laadstation kan verplaatst worden, maar niet zo gemakkelijk dat het ongemerkt ontvreemd kan worden.

Is het gebruik van een laadstation veilig voor mijn toestel?
Het Charge Lockers laadstation voldoet aan de NEN en CE richtlijnen. Dankzij het geavanceerde platform is er geen enkel risico op diefstal van gegevens. De privacy van gebruikers is dus volledig gewaarborgd.

Staat uw vraag er niet tussen?   NEEM CONTACT OP